Zix Tattoo Shop

Za više detalja zapratite profil:

Pozivamo vas da posjetite štand Zix Tattoo Shop-a na Tattoo Konvenciji u Sarajevu, gdje ćete doživjeti vrhunsko iskustvo i otkriti zašto su lideri u industriji opreme za tetoviranje. Kao pioniri u ovom području, oni prate inovacije i trendove te uvijek prvi donose sve najnovije proizvode.

Njihova posvećenost vrhunskoj kvaliteti opreme za tetoviranje i neprestano usavršavanje asortimana čini ih nezaobilaznim izborom za sve umjetnike. Svakodnevno su u komunikaciji s mnogim artistima, direktno koristeći njihova iskustva iz prakse kako bi pružili što bolju ponudu.

Zix Tattoo Shop nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da ostvarite svoje kreativne vizije. Kroz suradnju s renomiranim brendovima kao što su Intenze boje za tetoviranje, Kwadron ketridži i drugi proizvodi, Cheyenne vrhunske mašine i ketridži, Emalla mašine i ketridži te te Dynamic boje za tetoviranje, donose vam najnovije tehnologije i vrhunsku izvedbu.

Budući da su predani pružanju vrhunske usluge svojim klijentima, trude se ostati ispred konkurencije i osigurati da imate pristup najnovijim proizvodima i inovacijama. Njihov tim stručnjaka uvijek je tu da pruži podršku i savjete kako biste ostvarili najbolje rezultate.

Ne propustite priliku da posjetite štand Zix Tattoo Shop-a na Tattoo Konvenciji u Sarajevu i doživite pravu revoluciju u opremi za tetoviranje. Očekujte vrhunsku kvalitetu, najnovije trendove i ekskluzivne ponude koje su pripremili samo za vas. Pridružite se i budite korak ispred ostalih umjetnika na putu stvaranja remek-djela na svojoj koži.